Wiosenna Wkładka Menu 2024

Cieszymy się, że możemy powitać wiosnę nie tylko w ogrodzie, ale również w naszej kuchni. Zgodnie z zapowiedzią, przygotowaliśmy dla Was specjalną wiosenną wkładkę menu, która będzie dostępna od najbliższej soboty, czyli od 23 marca 2024 roku. 🌱💚

Zapraszamy do skosztowania naszych wyjątkowych propozycji:

🍵 Botwinka / młoda kapusta / crème fraiche

  • Delikatna botwinka w towarzystwie świeżej młodej kapusty, podana z kremowym crème fraiche. To idealna propozycja, by zacząć swoją wiosenną podróż kulinarną.

🥗 Indyk / warzywa / młode ziemniaki / koperek / marchew paryska

  • Soczyste kawałki indyka, doprawione świeżymi ziołami, podane z kolorowymi warzywami, młodymi ziemniakami i delikatną marchwią paryską. To danie, które rozgrzeje Wasze podniebienia wiosenną świeżością.

🍮 Mus wanilia / rabarbar / orzech laskowy / mięta

  • Kończymy naszą podróż wiosenną słodkim akcentem. Mus waniliowy z dodatkiem soczystego rabarbaru, chrupiących orzechów laskowych i odrobiną mięty to idealne zakończenie Waszego wiosennego posiłku.

Pragniemy zwrócić uwagę, że w naszej restauracji obowiązuje ograniczona ilość deserów w danym dniu, więc zachęcamy do wcześniejszej rezerwacji stolika, aby mieć pewność, że skosztujecie Waszych ulubionych smakołyków.

Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia naszej Restauracji Heksagon i delektowania się wiosennymi smakami!

Generated with Avocode.Path 968

Zobacz również

Wiosenna Wkładka Menu 2024

Cieszymy się, że możemy powitać wiosnę nie tylko w ogrodzie, ale również w naszej kuchni. Zgodnie z zapowiedzią, przygotowaliśmy dla Was specjalną wiosenną wkładkę menu,

Pole namiotowe – Zacisze Resort

Zapraszamy do magicznego Zacisza Nad Nidą Resort – serca Ponidzia Marzysz o ucieczce od zgiełku miasta, o wypoczynku wśród przyrody, gdzie śpiew ptaków i szum

Weekend w stylu amerykańskim

Po udanym weekendzie w stylu amerykańskim, przygotujcie się na kolejną kulinarną podróż! Tym razem zapraszamy Was do odkrycia tajemnic smaków orientalnych. 24-25 lutego weekendzie w